torsdag 1 december 2011

Stenebyskolan.






Workshop trodde jag. Men så kom jag på något till mitt andra färgningsprojekt. Jag kunde inte alls motstå mina impulser. Jag har varit på Möbel och hyvlat. Ekspån. Jag har varit på Järn och Stål och har återigen fått lära mig den kära punktsvetsen. Det är nu mer än tre år sedan sist. På tiden.

Det är fantasiskt att gå på den här skolan. Att få tillgång till olika verkstäder. Olika material. Så mycket kunskap på ett och samma ställe. Jag stormtrivs. Och jag exprimenterar med färger. Textil, ekspån och järnskrot. Vet inte alls vart det slutar. Men det vet jag ju aldrig. Kul är det.

Det bästa med att besöka de andra avdelningarna på skolan är att träffa de andra studenterna. Se deras skissplatser. Mötas mitt i deras process. Snacka. Lära av varandra.

Tyvärr hade jag inte med mig min kamera till Möbel. Men det är väldigt fint där också. För att inte tala om hur fint det på Röda Skolan och Textil - Kläder - Formgivning.

Snart är det jul. Som vanligt i slutet på terminen brukar jag inte alls vara redo för ett avbrott. Så är det även detta år. Känner lite fan och tänker att det kanske kan ändra sig med tiden. Det är ju ändå bara 1 december idag.

Tisdagens tema fortsätter till dagens passande väder. Regn och rusk.