tisdag 10 augusti 2010

Santander.


Att resa är viktigt. Otroligt viktigt. För mig i alla fall. Nya intryck, annorlunda natur, nya upplevelser, nya minnen, nya händelser. Koppla av. Bryta mönster. Hitta nya. Sakna saker. Hitta nya. Njuta. På riktigt.

Den här sommaren har jag jobbat. Inte alls njutit så mycket av den fina sommaren som vi haft här i Sverige. Och nu börjar det verkligen dra ihop sig till höst. Känns en aning vemodigt. Jag har nämligen ingen aning om vad jag ska göra till hösten. Därför var det otroligt skönt att resa. Mest avkoppling på stranden. God mat och dryck. Sena nätter eller tidiga mornar. Sol och bad. Cocosdoft. Spanskt bröllop. Fest. Inspiration. Kärlek. Livslust.

Jag ville inte alls åka hem. Än mindre packa upp. Jag ville ta väskan, sätta mig på flygplatsen igen och ta första bästa flyg till nästa äventyr. Men vuxen som jag är gick jag snällt till jobbet. Konstigt. Man upplever en massa saker. Uppfattar det som att jag inte är samma människa längre. Men ändå fortsätter livet precis som vanligt. Skrämmande nästan. En vecka går allt för för fort.

Nu är det dags att seriöst fundera på framtiden. Hösten. Vad vill jag göra? Hur ska det göras? Vad vill jag få ut av det sista läsåret i Långed? Lite ångest. Men kul också. Spännande.

Saker jag vill göra: (Utan rangordning.)

1. RESA MER. Vad blir nästa resa?
2. Vinna på trisslott.
3. Komma på vad jag vill göra i höst. Planera.
4. Lära mig spanska. På riktigt. Tycker att det är rolig med det lilla jag kan än så länge.

1 kommentar: