måndag 5 september 2011

Tillbaka.

Sedan en vecka och en dag är jag tillbaks. Som jag gillar det. Underbrart. Mitt hem. Min säng. Mina kläder. Mina böcker. Det var stökigt och dammigt. Fullt med vissna blommor och döda flugor. Lämnade mitt hem i all hast mitt i examensutställning. Så jag har ägnat helgen åt att städa, tvätta, rensa garderoben, damma, vädra... Och njuta. Jag är hemma. Känns otroligt bra. Dals Långed. Jag har träffat fina vännerna. Nya bekanta. Och ja, det har ju varit skolstart. Fantastiskt. Jag läser numera Tillämpad Konst Textil. Masterutbildning. 2 år. Till. 2 år att utvecklas, gräva djupare, njuta, uppleva, skapa, skriva, fota, planera, lära och resa. Underbart. Sjukt peppad. Jag vet inte om jag någonsin har kännt mig så peppad inför en skolstart som denna. Då har jag ju ändå börjat skolan ett par gånger. 

Bloggen har under sommaren varit sporadisk. Jag funderade ett tag på att lägga ner det här med att blogga. Kanske var det för att jag inte gjorde mycket mer än att jobba som en tok i färgglada butiken. Stockholm är ju en fantastiskt stad. Fint utbud av caféer, matställen, klubbar, museum, gallerier, musik osv. Men det var inte mycket av detta som jag tog del av under sommaren. Tyvärr. Och jag har inte hållit i en nål eller ett tygstycke under sommaren. Kanske det är därifrån peppen har vuxit sig stark? Nu vill jag. Skapa. 

Och varför vill jag fortsätta blogga då? Jo, det finns bloggar jag följer som ger mig så sjukt mycket inspiration. Om jag skulle ge någon endaste människa den inspiration som jag får av dessa bloggar så skulle jag vara toppenglad. Och så är det ju för det fina nöjdet att sammafatta det som sker i mitt liv. Välja ut det bästa/värsta som händer och tänka till en smula över det hela. Tack till Karin Granstarnd, Annahärtavisby, Anna Liljeholm, Broderi-Karin Holmberg, Emma Larsson, Jennica Ring, Gum Lina Gabrielsson , Ida Lundell, Annika Wahlström och Camilla Engman
 
Så nu är jag tillbaka. I Dals Långed. I skolan. På bloggen. Känns fint.


2 kommentarer: