torsdag 8 juli 2010

Grönskan på plats.


Vilken underbar dag. Jag har arbetat. Det vill säga jag har svettats, blivit smutsig, hungrig och jätteglad. Jag och Annika for till Galleri Vals i Håverud. Jag monterade min grönska med fin hjälp av Annika och Charilie. Vi åt thai- och tacco-buffé och kollade in Dalslandsturister. Underhållande må jag säga.

Jag älskar att arbeta med kroppen. Se resultat. Bli smutsig. Känna av muskler. Ha skruvdragare. Damm i näsan. Dessutom har jag övervunnit min höjdskräck. Fint.

Galleriet såg idag ut som en byggarbetsplats och imorogn ska vi åka dit och hjälpa till och fixa det sista. Sännande. Och roligt.

Jag har hela dagen kännt att detta är rätt. Mitt val i livet. Frida Gregemar, Textilkonstnär. Ja, det funkar. Jag kanske aldrig kommer att tjäna enorma pengar på detta. Men jag trivs med det jag gör. Jag rent av njuter. Hela tiden. Det är nog få som gör det. Jag ska aldrig slua. Det är värt alla pengar i världen att känna så.

På lördag smäller det. Och jag tror att jag är nöjd och redo. Det känns så. Imorgon kommer familjen. Dalslandsturister. Den bästa sorten.
4 kommentarer:

  1. åhh så spännande det låter!
    ska se om jag kan åka förbi i nästa veckan!

    SvaraRadera
  2. Ja, varmt välkomna ska ni alla vara!

    SvaraRadera