söndag 27 november 2011

Worshopa med mig själv.

Jo, jag har ju rest en del under hösten. Nu väntas en lugn, intensiv och koncentrerad period fram till jul. Hemma i Dals Långed. 

Kommande vecka, måndag, tisdag och onsdag ska jag workshopa med mig själv. Ja, det kanske är mer saker som man gör i grupp. Tillsammans med andra. Men jag ska göra det med mig själv. Har gjort det förr och trivdes med att arbeta snabbt och opretto. En dag. Ett tema. Snabba tankar. Snabba handlingar. För att komma igång och tänka lite annorlunda. Hjälpa mig själv på traven så att säga.

För att jag inte ska göra det för lätt. Vill du hjälpa mig? Skicka ett tema som du tycker om eller inte, något som du tycker att jag ska jobba med under en dag. Skicka till: info@fridageregmar.com 
Går också skriva som kommentar här på bloggen. 

Det kan handla om en teknik, en känsla, en film (hyfsat lätt att få tag på, eller som du tror att jag sett) ett foto, ett material, en sång, en färg. Ja, vad som helst. Använd fantasin. Ge mig lite motstånd. Inspiration. Något att bita i. Något att njuta över.

Imorgon, måndag skriver jag ner alla inkomna förslag på små lappar och lägger i en skål. Drar en lapp, helt på måfå. Den lappens tema ska jag under en dag arbeta med. Inte mer eller längre. Just nu. På tisdag är det ett nytt tema. Lägger till eventuellt nyinkomna teman. Så skicka in nya förslag till onsdag morgon om du kommer på något. Jag skriver här på bloggen hur det går.

Tack!


3 kommentarer: