onsdag 4 april 2012

Sommaren nalkas.

Jo, tro det eller ej. Det är ju faktiskt ganska kallt ute. Men tiden går som bekant fort. Allt för fort. Under mina två och en halv vecka åter här i landet har jag ägnat mycket tid åt att försöka styra upp kommande sommar. Det innebär eventuell sysselsättning. Läs: Lönearbete. Som konstnär är jag sällan sysslolös. Läs: aldrig sysslolös. Men inkomst behövs ju. Så här har ni mig gott folk:

28 år, har erfarenhet av serviceyrken, har jobbat de senaste 13 åren på olika prylaffärer, klädaffärer, muséum, med utbildning och inom vården. Gillar att arbeta och träffa olika människor. Har svårt att tänka mig ett arbete utan den mänskliga kontakten. Jag har studerat historia i ett och ett halvt år på Södertörns högskola. Textil är mitt favoritmaterial och jag har ägnat hittills sex års heltidsstudier tillägnat detta material i kombination med formgivning och konst.

Älskar att spendera tid i naturen tillsammans med Doris, min hund. Läser gärna och mycket böcker och besöker gärna utställningar och muséum. Älskar att resa, inom och utanför Sveriges gränser. Dricker inte kaffe men hinkar i mig mängder av te varje dag. Rök och snusfri. Engelska behärskas i skrift och tal.

Kan tänka mig att börja anställning omgående. Om det behövs.

Där har ni mig i ett nötskal.
Alla tänkbara jobb är välkomna. Skicka gärna ett mail till info@fridagregemar.com om det dyker upp något roligt. Var som helst i världen. Var som helst i Sverige. Billigt boende har jag i Dalsland, Norra Öland, Karlstad och Eksjö. Men är flexibel. (Roligt ord!)

Tjo.


2 kommentarer:

 1. haha, du e ju för skön! med den där annonsen lovar jag att du kommer långt. tyvärr har jag inget jobb åt dig i detta nu, men lovar att höra av mig så fort som.
  Vad fin blogg du har! fina bilder och fin text...väldigt. Har du redigerat bilderna något?
  Jag kom hem för en vecka sedan nu...och oj vad jag längtar tillbaks...fast det ändå är skönt att vara hemma. Blandade känslor..
  Hoppas du får en fin vår! kram!

  SvaraRadera
 2. Fina du! Vilken härlig kommentar! TACK!
  Mycket blandade känslor... Jag håller med dig!

  Inga av de senaste bilderna är redigerade.

  Ha en underbar vår du med!

  KRAM!

  SvaraRadera